decembrie 6, 2023 by anca

Terapie cu Aparatul Compex Physio de la Inna Medical & Sports in cadrul Asociației Dicta

 

In cadrul Asociației Dicta, ne mândrim să oferim servicii de terapie de înaltă calitate cu ajutorul aparatului de electroterapie Compex Physio, achiziționat cu grijă de la Inna Medical&Sports.

Prin intermediul aparatului Compex Physio de la Inna Medical&Sports, Asociația Dicta oferă, programe specializate pentru îmbunătățirea musculaturii fonoarticulatorii la copii. Aceste programe sunt concepute pentru a sprijini dezvoltarea și îmbunătățirea controlului muscular implicat în vorbire și comunicare.

De asemenea, ne concentrăm pe întărirea motricității fine a mâinilor, oferind copiilor instrumentele necesare pentru a dezvolta abilități precum scrierea, manipularea obiectelor și alte activități care necesită precizie și coordonare.

În plus, abordăm și stereotipiile motrice, ajutând copiii să-și dezvolte abilități motorii sănătoase și funcționale într-un mediu de suport și încurajare

Categorii și Programe de Recuperare:

Recuperare 1:
* Eliminare atrofie musculară (ne gândim la o persoană care a experimentat scăderea masei musculare într-o anumită zonă in urma unei leziuni accident traumatism etc )
* Întărire musculară( ne imaginăm o persoană care dorește să își dezvolte forța musculară în zona membrelor superioare; cu acest aparat vom stimula contracțiile musculare, oferind un antrenament intens și specific )
* Prevenirea atrofiei musculare ( ne imaginăm o persoană care revine după o perioadă de imobilizare sau recuperare după o intervenție chirurgicală)
* Leziune musculară ( ne gândim la o persoană care se recuperează după o leziune musculară, cum ar fi o întindere sau o ruptură musculară)
* Punct motor( ne imaginăm o persoană care dorește să își optimizeze performanța musculară într-o anumită zonă, cum ar fi un grup muscular specific sau un punct de ancorare important pentru activitățile sportive si nu numai)

Recuperare 2:
* Sindrom patelo-femural ( ne gândim la o persoană cu disconfort în jurul rotulei. Aparatul furnizează impulsuri pentru a întări mușchii, reducând astfel simptomele și stabilizând zona afectată)
* Coafa rotatorilor (Acestea ar ajuta la întărirea mușchilor din jurul umărului, contribuind astfel la reducerea durerii și îmbunătățirea stabilității)
* LIA (ligament încrucișat anterior)
* Proteză sold
* Recuperare specială pentru pacienții cardiaci
* Stabilizarea lombară
* Eliminarea atrofiei musculare cu frecvență modulată
* Întărire musculară cu frecvență modulată

Terapia Durerii 1:
* TENS 100 Hz
* TENS cu frecvență modulată
* TENS cu lungime de undă modulată
* Endorfinic
* Decontracturare
* Burst
* Burst TENS alternat

Terapia Durerii 2:
* Dureri cervicale, toracice, lombare
* Lombosciatică
* Lumbago
* Epicondilită
* Torticolis
* Dureri articulare, genunchi, zona trapezului, umăr
* Dureri post-fractură
* TENS 80 Hz

Vascular:
* Picioare grele
* Programe pentru insuficiență venoasă și arterială
* Prevenirea crampelor
* Capilarizare

Neurologie:
* Picior hemiplegic
* Spasticitate
* Umar hemiplegic (subluxație de umăr)
* Slow start neuro rehab

Pregătire Fizică 1:
* Rezistență
* Forță
* Recuperare activă

Pregătire Fizică 2:
* Dezvoltare musculară
* Potențiere
* Anduranță
* Forță explozivă
* Hipertrofie
* Întărirea musculaturii lombare
* Recuperare plus
* Stabilizarea trunchiului
* Pliometrie

Masaj:
* Tonifiere
* Relaxare
* Antistres

Curent Direct:
* Iontoforeza
* Hiperhidroza
* Edem

Denervare (pierderea conexiunii nervoase către o anumită zonă a corpului, ducând la pierderea funcționalității și senzațiilor în acea regiune. Acest fenomen poate surveni din cauza leziunilor nervoase, compresiei nervoase sau intervențiilor chirurgicale. În consecință, mușchii pot să își piardă tonusul și să se atrofieze):
* Total/Partial automat
* Total/Partial manual

Incontinență:
* Incontinență de stres
* Incontinență urgentă
* Incontinență mixtă

La Asociația Dicta, Utilizăm Compex Physio:

* Costul ședinței copii 50-100 lei in funcție de program și de zonele abordate ,programul putând varia între 10-30 minute .La costul
Inițial se vor adăuga costurile consumabilelor( electrozi ).
* Pachete de 10/20 de ședințe pe luna pentru a obține efectul dorit.
* Varietate de ședințe: Ședințele pot fi individuale; adică doar cea de aplicare electroterapie un program fiind între 10-30 minute ; sau combinate cu kinetoterapie pentru beneficii maximizate. Atunci se va plăti costul ședinței de kinetoterapie plus costul ședinței de electroterapie ( si consumabilele aferente ).

Cu Compex Physio, investim în recuperare și sănătate pentru fiecare membru al asociației noastre. Descoperă beneficiile electroterapiei și bucură-te de o călătorie de terapie personalizată la Asociația Dicta!

Indiferent dacă te confrunți cu consecințele unui accident sau ești părintele unui copil care se luptă cu probleme precum incontinența, scolioza, cifoza, lordoza, piciorul equin sau Vargas etc, aparatul Compex Physio reprezintă o soluție eficientă. Programele variate de recuperare pot fi personalizate pentru a aborda nevoile specifice ale fiecărui individ, oferindu-le șansa de a recăpăta mobilitatea, forța și confortul în viața de zi cu zi. Acest aparat nu este doar un instrument medical, ci un aliat în călătoria ta către o sănătate îmbunătățită și o calitate a vieții sporită.

☎️ Programari : 0745/135.450