noiembrie 20, 2023 by anca

Explorând Lumea Recuperării: O Experiență Minunată la Clinica Recover în Contextul Asociației DICTA

☑️În calitate de Kinetoterapeut al Asociației DICTA, am avut privilegiul de a pătrunde în universul impresionant al Clinicii Recover din București.

☑️Această experiență mi-a oferit o perspectivă profundă asupra modului în care această clinică transcende simpla denumire de „clinică de recuperare medicală”, iar acum doresc să împărtășesc această incursiune în lumea recuperării și din prisma activității mele la asociație.

☑️Am ales să explorez cazurile de scolioză la copii în cadrul Clinicii Recover, iar ceea ce am descoperit a depășit cu mult așteptările mele.

☑️Motivația primordială în această alegere de cazuistică a fost puntea de legătură pacienta Dr. Thiery Alexandru și kinetoterapeutul Răzvan Dumitrică, Manciu Alexia, aceasta fiind un caz de sindrom Rett forma Zapella, cu o scolioză neuromusculară.


☑️Încă de la început, am fost întâmpinată de o echipă dedicată de terapeuți, toți având același respect incontestabil pentru cele mai înalte standarde terapeutice.

☑️Un aspect notabil al experienței a fost implicarea profundă în cazurile de scolioză la copii, iar acum, din perspectiva mea de kinetoterapeut al Asociației DICTA, văd cu și mai multă claritate importanța abordării holistice și colaborative în recuperarea acestor micuți luptători.

 

☑️Asociația DICTA, prin misiunea sa de a oferi recuperare și terapie pentru copii, împărtășește valorile și angajamentul de excelență în îngrijire, pe care le-am întâlnit la Clinica Recover.

☑️Experiența mea la Clinica Recover nu doar că adaugă un plus expertizei mele profesionale, ci contribuie și la consolidarea parteneriatului nostru în sprijinul sănătății copiilor.

☑️Pe parcursul acestei incursiuni, am absorbit nu doar cunoștințe tehnice, ci și principii etice și umane care definesc această clinică de excepție și care se aliniază perfect cu misiunea Asociației DICTA.

☑️În încheiere, această experiență la Clinica Recover și implicarea mea la Asociația DICTA sunt părți esențiale ale angajamentului meu continuu față de excelența în recuperare medicală.

☑️Mă angajez să împărtășesc cunoștințele și valorile dobândite aici, contribuind astfel la misiunea noastră comună de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate și de a pune întotdeauna omul și recuperarea sănătății pe primul loc.

☑️Această experiență a fost nu doar un moment în cariera mea, ci o călătorie continuă către excelență și îngrijire de calitate.

☑️Aștept cu nerăbdare continuarea acestei colaborări fructuoase între Clinica Recover și Asociația DICTA și explorarea în continuare a lumii fascinante a recuperării.