iunie 16, 2023 by vladtheartist

Atenuarea durerilor și durerilor trecătoare

Novafon – Dispozitivele NOVAFON au efect de penetrare, spre deosebire de alte aparate de terapie care oferă doar stimulare de suprafață. Stimularea verticală împinge unde sonore blânde adânc în țesut.
Aparatele NOVAFON sunt folosite de zeci de ani pentru atenuarea durerilor și durerilor trecătoare care este efectul fiziologic cauzat de masajul cu vibrații și efectul de încălzire pe care îl creează. Aplicarea masajului cu vibrații poate fi relaxantă sau stimulativă, adăugând senzația de bine. Un efect de stimulare este generat prin transmiterea vibrațiilor blânde către suprafețele pielii, mușchilor, cartilajelor și țesuturilor, care pot fi resimțite adesea timp de câteva minute până la ore după aplicare. Aplicația este foarte ușoară. Aparatele vă permit să alegeți între un masaj mai continuu (100 Hz) și mai mult un masaj prin batere (50 Hz).

?Proiectul ” Tehnologie pentru terapie în logopedie”, proiect co-finantat din Bugetul Local al Municipiului Brașov pentru activități non-profit, de interes local în domeniul educaționale ?

#activitatieducationalecopii

#logopedie

#asociatiadicta

#copiispeciali