iulie 5, 2019 by vladtheartist

CONCERT CARITABIL 24 OCTOMBRIE 2014

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Asociația DICTA în colaborare cu Times Pub Braşov a organizat un concert caritabil în data de 24 octombrie 2014, ora 17:00. Scopul evenimentului a fost colectarea de fonduri pentru Centrul de Terapii pentru copii cu dizabilități pe care asociația îl administrează.

Asociația Dicta are ca scop ajutorarea prin terapii specifice a copiilor cu dizabilități, începand cu vârsta de 2 ani, în vederea integrării acestora în mediul social. În același timp, centrul oferă consiliere famililor acestor copii, sprijin și indrumare, pentru a trece mai ușor peste aceste dificultăți.
Intrarea la eveniment nostru caritabil a fost de 15 lei, suma care a contribuit la procurarea de materiale necesare pentru desfășurarea activității psiho-sociale din cadrul Asociației DICTA și la sprijinirea copiilor cu diferite dizabilități.

Artiștii care au susținut recitaluri live în cadrul evenimentului nostru caritabil au fost:

Nicole Cherry

Trupa Fresh

Melvin Harold

Andrei Coman

Daniela Dumitru

Simona Hergheligiu

Oana Hristov

Marius Moldoveanu

Dan State

Trabii

Dalma Kovacs

Cabaret Rising Sun

Sponsori și parteneri oficiali: Zile și Nopți, Carrefour România, Florăria FloraDesign, Cofetăria Brava și Tasty Cups Brașov.

https://www.facebook.com/events/1506075766297139/1507064216198294/?notif_t=event_mall_comment[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]