ASOCIATIA DICTA
Brasov, Str. Buzesti nr.13
Brasov, Str. Panselelor nr.23 DSS
tel: 0745.135.450

 
 
 
 
 
 
 
 

A venit Mos Craciun cu cadouri pentru toti copiii din centrul nostru!

Copiii impreuna cu parintii acestora si cadrele didactice din cadrul Gradinitei nr. 15 Brasov au pregatit cadouri extraordinare care au adus multa veselie si incantare in sufletul prichindeilor nostri!

Dorim sa multumim din suflet tuturor celor care s-au implicat!

 

 

 

Eveniment carital "Ai talent? Arata-ne!" - 12.12.2015

Dragi prieteni!  Evenimentul organizat pe data de 12 Decembrie 2015 la British Pub a fost un eveniment caritabil. Banii obtinuti ca si donatie la intrarea in sala sunt folositi de catre Asociatia Dicta pentru a continua aducerea de zambete pe fetele copilasilor pe care ii avem in grija.

Asadar, pe langa distractia de care ati avut parte ca si spectatori si premiile pe care le-ati castigat prin tombolele organizate cu ajutorul partenerilor si sponsorilor acestui eveniment, fiecare in parte ati adus cate un zambet pe chipul picilor si al parintilor care au nevoie de noi in fiecare zi!

Multumim celor implicati pentru solidaritate! Inca odata putem demonstra ca impreuna putem schimba ceva in vietile copiilor! 

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fara ajutorul sponsorilor care au sustinut cauza noastra si care au oferit castigatorilor si participantilor premii in bani, in produse si vouchere!

Le multumim si speram ca ne vor sustine si in continuare in viitoarele actiuni caritabile organizate de noi in favoarea copiilor cu dizabilitati din orasul nostru!

                                                                           

 

 

Au fost alaturi de noi pentru buna desfasurare a evenimentului Brasov Heroes 2015! Va multumim!