ASOCIATIA DICTA
Brasov, Str. Buzesti nr.13
Brasov, Str. Panselelor nr.23 DSS
tel: 0745.135.450

Puncte de Lucru

ASOCIATIA DICTA - punct de lucru FAGARAS

Strada Republicii nr.2

 

Bucuria vine din lucruri marunte,linistea vine din suflet,caldura vine din inimile noastre, iar schimbarea poate incepe cu tine!

Totul a inceput de la o  simpla intrebare si dorinta de a ajuta copiii cu dizabilitati si pe familiile acestora....Initiatorul acestui proiect este Dl.Ionut Androne , un om cu suflet mare caruia ii place sa ajute si care a crezut in ceea ce facem  pentru acesti copilasi....Impreuna am mers la Dl.Primar al Fagarasului , Gheorghe Sucaciu , care a fost incarcat si de aceasta idee si si-a dorit sa ajute si sa vina in sprijinul nostru

Alaturi de noi s-a alaturat si Mitropolia Ardealului  prin Preasfinţitul Ilarion care a fost trup si suflet sa puna la punct spatiul  alocat pentru acesti copilasi 

Va multumim din suflet pentru ca dati sansa acestor copilasi si aduceti o oaza de bucurie parintilor incercati de suferinta,lacrimi si durere!

 

Pentru inscriei ,detalii va rog sa sunati la numarul de telefon : 0745 135 450  Anca Manciu  sau puteti sa trimiteti email pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

https://www.facebook.com/pg/AsociatiaDictaFagaras

http://www.tvfagaras.ro/o-oaza-de-speranta-fagarasul-centru-pentru-copiii-cu-nevoi-speciale/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASOCIATIA DICTA- punct de lucru ONESTI           

Dragi parinti,

Va anuntam ca am deschis un nou punct de lucru la Onesti impreuna cu o mamica speciala, optimista si luptatoare!

Pentru inscrieri si mai multe informatii va rog sa luati legatura cu Delia Munteanu : 0773.700.175 

https://www.facebook.com/AsociatiaDICTAOnesti/