ASOCIATIA DICTA
Brasov, Str. Buzesti nr.13
Brasov, Str. Panselelor nr.23 DSS
tel: 0745.135.450

  • Home
  • Parerile parintilor

Parerile parintilor

,,Am ajuns la Asociatia Dicta in luna iulie a acestui an, cu baietelul meu Ionut, de 3 ani si 4 luni, deoarece avea probleme de vorbire cat si de comportament. I-a fost recomandata terapia comportametala. La doar o saptamana de terapie accesele de furie au inceput sa dispara, a inceput sa  rosteasca diferite cuvinte, sa numere, sa spuna si sa identifice culorile. Dupa o luna jumătate de terapie se vad schimbari in bine. Ionut s-a schimbat radical.

Sunt foarte multumita de felul in care se lucreaza cu copilul meu si vreau sa le multumesc din tot sufletul ca nu renunta in a-l face pe Ionut sa vorbeasca! Daca nu as fi venit cu el la Asociatia Dicta sansele lui de a duce o viata normala erau reduse si de aceea vreau sa le multumesc din suflet tuturor pentru tot ceea ce fac in fiecare zi pentru Ionut. "

Ț. M. (2014)

 

,, Asociatia Dicta.... Ce pot sa va spun?! La inceput am fost sceptic observand ca centrul este la inceput de drum si ma gandeam ca, sigur, acesti oameni vor face ,,experimente'' pe copilul meu, Teodora, pana vor invata ,,meserie''. Acum sunt CONVINS ca nu conteaza lipsa de experienta intr-o astfel de aventura (pentru ca este o aventura benefica tuturor), ci faptul ca iti doresti si mai mult de atat, ca te dedici lucrului pe care l-ai inceput. Aici am intalnit oameni cu suflet mare, pasionati de munca lor, pe care fetita mea i-a indragit imediat. Acum abia asteptam sa venim la ,,casuta'', asa cum ii spune ea Centrului.

Stiind cat ne-am chinuit acasa ca sa o invatam anumite lucruri, ne-am inarmat cu rabdare sperand ca, la un anumit moment vor aparea si rezultatele. Spre uimirea noastra ele au aparut chiar din prima luna. In concluzie, oamenii stiu ,,meserie''! Jos palaria!

Multumim pentru ajutor si suntem convinsi ca in viitor veti aduce din ce in ce mai multa bucurie celor care apeleaza la voi!"

T. I.(2014)

 

"Am ajuns la Asociatia Dicta deoarece copilul meu de 4 ani avea probleme de comportament si vorbire. In cadrul acestei asociatii lucreaza un grup de tineri cu experienta si gata oricand sa ofere ajutorul copiilor cu probleme. Dupa cateva sedinte, comportamentul baietelului meu s-a schimbat, nu mai este asa nervos si a inceput sa asculte. Inca nu vorbeste dar intelege tot ce vorbesti cu el.

Aici lucreaza oameni foarte amabili si draguti, pe care orice copil ii indrageste. Baietelul meu abia asteapta sa ajunga la terapie, este foarte incantat!

Recomand acesta asociatie tuturor parintilor care au copii cu probleme!"

C.A. (2015)