ASOCIATIA DICTA
Brasov, Str. Buzesti nr.13
Brasov, Str. Panselelor nr.23 DSS
tel: 0745.135.450

Concert caritabil 24 octombrie 2014 Times Pub

Asociația DICTA în colaborare cu Times Pub Braşov a organizat un concert caritabil în data de 24 octombrie 2014, ora 17:00. Scopul evenimentului a fost colectarea de fonduri pentru Centrul de Terapii pentru copii cu dizabilități pe care asociația îl administrează.

Asociația Dicta are ca scop ajutorarea prin terapii specifice a copiilor cu dizabilități, începand cu vârsta de 2 ani, în vederea integrării acestora în mediul social. În același timp, centrul oferă consiliere famililor acestor copii, sprijin și indrumare, pentru a trece mai ușor peste aceste dificultăți.
Intrarea la eveniment nostru caritabil a fost de 15 lei, suma care a contribuit la procurarea de materiale necesare pentru desfășurarea activității psiho-sociale din cadrul Asociației DICTA și la sprijinirea copiilor cu diferite dizabilități. 

 

Artiștii care au susținut recitaluri live în cadrul evenimentului nostru caritabil au fost: 

Nicole Cherry

Trupa Fresh

Melvin Harold

Andrei Coman

Daniela Dumitru

Simona Hergheligiu

Oana Hristov

Marius Moldoveanu

Dan State

Trabii

Dalma Kovacs

Cabaret Rising Sun

 

Sponsori și parteneri oficiali: Zile și Nopți, Carrefour România, Florăria FloraDesign, Cofetăria Brava și Tasty Cups Brașov.

https://www.facebook.com/events/1506075766297139/1507064216198294/?notif_t=event_mall_comment  

 

Multumim din tot sufletul tuturor artistilor minunati care ne-au fost alaturi! Multumim echipei Times Brasov pentru tot sprijinul acordat! Multumim dragilor nostri prezentatori Alexandru si Alecsa! Multumim sponsorilor si partenerilor nostri: Zile si Nopti, Carrefour, Cityplex Brasov, CAN Brasov,Tasty Cups, Flora Design, Da Vinci Imobiliare, Cofetaria Brava, Centrul de masaj Brasov, Salonul Quintessence si Oriflame!!! Si nu in ultimul rand multumim voua, publicul! Echipa DICTA va imbratiseaza cu drag!

Photocredit: Endre Fekete

Locatie: Times Pub Brasov