ASOCIATIA DICTA
Brasov, Str. Buzesti nr.13
Brasov, Str. Panselelor nr.23 DSS
tel: 0745.135.450

Impreuna pentru un zambet de copil - " Dizabilitatea NU inseamna defect"

"Impreuna pentru un zambet de copil" este un proiect destinat copiilor cu cerinte speciale din cadrul Centrului de Educatie Incluziva Brasov.
(gradinita+scoala).

Undeva in jurul nostru unui copil i se spune ca el nu se poate juca cu ceilalti copii, deoarece nu poate sa mearga, unui alt copil i se spune ca nu poate invata pentru ca nu vede si exemplele pot continua.

Fiecare copil are dreptul sa se joace, sa citeasca, sa invete sa-si construiasca un viitor.

Continue Reading

Concert caritabil 24 octombrie 2014 Times Pub

Asociația DICTA în colaborare cu Times Pub Braşov a organizat un concert caritabil în data de 24 octombrie 2014, ora 17:00. Scopul evenimentului a fost colectarea de fonduri pentru Centrul de Terapii pentru copii cu dizabilități pe care asociația îl administrează.

Asociația Dicta are ca scop ajutorarea prin terapii specifice a copiilor cu dizabilități, începand cu vârsta de 2 ani, în vederea integrării acestora în mediul social. În același timp, centrul oferă consiliere famililor acestor copii, sprijin și indrumare, pentru a trece mai ușor peste aceste dificultăți.
Intrarea la eveniment nostru caritabil a fost de 15 lei, suma care a contribuit la procurarea de materiale necesare pentru desfășurarea activității psiho-sociale din cadrul Asociației DICTA și la sprijinirea copiilor cu diferite dizabilități. 

Continue Reading